Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2012 19:43 - Война срещу собствения народ и природа
Автор: vane Категория: Политика   
Прочетен: 16203 Коментари: 14 Гласове:
5

Последна промяна: 13.06.2012 23:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мислех си днес да не пиша нищо. Не мислех, че след  наскоро миналият ден на национален траур след трагедията в Харманли, ще ми се пише. Но една новина отприщи този текст - разбрах, че парламентът е гласувал на първо четене Законът за горите, известен като "Законът с поправката Цеко" (става въпрос за застрояването на Витоша и всички български планини и поставянето им в частни ръце). (планът за съсипването на Витоша може да видите тук )
В момента, в който чух новината, в главата ми изкристализира настоящата статия. Ще ме попитате – „Добре де защо сега?”, или ще възкликнете „Ти откри топлата вода!”. Наистина признавам си, че въпреки, че знаех и преди всички тези факти, някак си пъзелът не ми се беше „наместил”. След като получих поредното разтърсване смятам, че има всички основания да го заявя:

Официално българските политици и властимащи, българските престъпници, обявиха война на собствения си народ и собствената си природа!!!

Доказателствата са на лице и са огромен брой - непрекъснато през тези години се продаваше, затваряше, унищожаваше, изоставяше нещо от България, без никой да ни пита - нас българските граждани, които номинално имаме властта в нашата родина. Уви, истината все повече излиза на яве. Тук искам да уточня, че тази война се води от поне 22 години, а аз имам съмнения, че може би някъде след 1980г. е взето решение България да бъде съсипана с всичките последствия от това за нейните граждани.

Ето малко факти, с които се надявам, че всички нормални хора ще се съгласят:

1. геноцид върху българския народ - за 20 години от 9 млн.души, България се е свила до 7 млн. Цигани са оставени безнаказано да вършеят из страната и целенасочено са държани в пълна мизерия (те са държани във пълна мизерия, абсолютно необразовани и над тях се налага феодалната зависимост на техните тартори, които се крият зад „ромските неправителствени организации", призвани уж да помагат за "интеграцията им в обществото”) Държани са нарочно в гета и необразовани като вид феодални селяни, които  да просят, джебчийстват за някого, да крадат, убиват и като цяло да оказват непрекъснат психологичен тормоз на българите и да гласуват по дадена заповед). Доказателство за всичко, посочено по-горе са над 1 млн. избягали в чужбина (може и повече да са). Доказателство е намалялата средна продължителност на живота на българите, която е била между 70-75г., а в момента е между 63-68!!!
(Добавено)
Под предлог да се пестят средства, само в последните 10 години са закрити огромен брой училища и болници (тъй като нямало пациенти или ученици, поради демографската криза)! Добре, питам аз, а как очакваха демографската криза да бъде преодоляна, при положение, че се правеше точно обратното на необходимото, режеха и това, което бе останало. Така големи общности останаха без елементарни удобства и възможности за развитие, което автоматично доведе до нов поток на преселници към градовете. Затова сега много села пустеят, а дори и много от по-малките градове започнаха да се опразват. За мен това си бе направено целенасочено, защото ако искаха наистина да помогнат, българските властници първо трябваше да оставят училищата и болниците, дори да работят на загуба, само и само да задържат местните хора и да им помогнат с поминъка (смятам, че това постепенно щеше да генерира нова раждаемост и щеше да привлече част от хората без работа обратно по родните си места). Влизането в ЕС също обрече голяма част от тях на мизерия и неизбежно изселване, тъй като вносът на по-евтини хранителни продукти от субсидираното земеделие на Германия, Полша, Франция,  Испания, Турция, Гърция, Македония на практика унищожи и това, което бе останало от селското ни стопанство, а в момента всичката българска продукция отива в чужбина, поради това, че е по-чиста и качествена, но и толкова скъпа, че поради ниския стандарт в България, хората не могат да си купят нищо родно. (така е по-вероятно да попаднете на истинско хубаво българско сирене, вино, розово масло, дрехи, мед и др. в чужбина, от колкото в България). Това не е ли признак, че са ни превърнали в бананова република?


2. увеличаване на външния дълг - благодарение на г-н Милен Велчев и неговото преструкториране на външния дълг на България, но и на тези преди и след него (между другото хотелите му, въпреки че са полузаконни , си функционират и никой не му търси сметка, а дори го търсят от време на време за интервюта, все едно е някакъв авторитет?!!!).

3. безнаказаността на българските управници - няма нито един осъден министър или негов заместник, който да е лежал в затвора за злоупотреби, въпреки стотиците скандали през всичките тези години.

4. скандалната приватизация
- продадени бяха ключовите държавни предприятия, които можеха да ни спасят по време на криза. Списъкът е дълъг: Нефтохим , продаден на Лукойл(монополист, който ни определя безогледно цените не горивата), Софарма(монополист на българския пазар на лекарства), Фармацевтичен завод Дупница, Плама Плевен (унищожена), Кремиковци (съсипано), БТК (разсипано, сградите му сега ще се продават от прекрасната офшорка, която е негов собственик). Електроразпределителни дружества - продадени на държавни фирми като ЧЕЗ чужди корпорации ЕВН и ЕОН, които буквално ни съдират кожите (за какъв свободен пазар говорим); БГА Балкан (унищожена и разпродадена от Гад Зееви); курортите Албена и Слънчев бряг, продажбата на съоръженията на Витоша на г-н Цеко Минев през 2007г. от тогавашния кмет на столицата Бойко Борисов - същият чрез различни фирми държи и Боровец, Банско, Пампорово, Мальовица и забележете "Българска федерация по ски"!!! Следваща в списъка е продажбата и ликвидирането на Балканкар (сега на неговото място стои огромно пустеещо поле (до ТЕЦ Земляне), въпреки че тук е имало американски инвеститор, готов да ползва мощностите на предприятието за производство на електрокари; фабриката на олио "Калиакра" и продажбата на компанията "Бюнге", която реши, че й е по-изгодно да съкрати персонала и да премести производството в Румъния. Сега купуваме румънско олио "Калиакра". Продадени бяха всички държавни банки и спестовни каси ДЗИ, ДСК, Булбанк, Пощенска банка,  Експресбанк и др. - съответно сега от капиталите се прехвърлят от българските клонове, за да спонсорират икономиките на закъсалите европейски държави .......

5. Концесиите
- златодобивът в Златоград, Челопеч, Ада тепе (всичкото добито злато се изнася от България, без никой да знае дали заявените количества се спазват и ние образно ще получим само „калъфките”,  50-те млн. се явяват една прашинка, на фона на дори най-беглите калкулации за залежите, оценявани на повече от 3 млрд. долара = огромна кражба).  Концесиите за курортите Боровец, Банско, Пампорово, абсолютно незаконното строителство на лифт до Седемте Рилски езера, строителството в Странджа, застрояването на българското морско крайбрежие по най-безогледния начин; Чудовищното ограбване на софиянци, наречено "Софийска вода" - за 10 години плащаме над 3 пъти по-скъпа вода - към 1,60 на кубик, при 50-60 стотинка преди концесията, без да има абсолютно никакви икономически основания за това. Непрекъснатите аварии и липсата на канализация в цели квартали на столицата са част от нашето ежедневие.

6. застрояването на зелени площи в българските градове, което спомага за тровенето на населението с отровни вещества. В най-големите градове на България запрашеността на въздуха надвишава повече от 3 пъти  допустимите стойности, но за това няма да прочетете никъде в медиите. А тези прашинки са многократно по-вредни от въглеродния диоксид, защото се натрупват и задръстват белите дробове ...................... Поради безогледното застрояване сега нашите градове са арена на огромна транспортна криза и ежедневни задръствания, загубите от които се изчисляват на милиони левове. Скандално е застрояването на Студентски град в София, което  остави много студенти дори без слънце, което се закрива от нови блокове, построени на метри от общежитията. Последствията за здравето на студентите не са изчислени, но сигурно са доста тежки.

7. гигантските кражби и източването на БДЖ, спирането на огромен брой влакове, а сега и желанието за нова скандална приватизация (vane.blog.bg/politika/2011/12/21/detaili-za-sysipvaneto-na-bdj.870458)

8. позволяването на продажба на българска земя на чужденци (големи площи в Североизточна и Южна България се оказват в ръцете на турски предприемачи, които произвеждат най-вече слънчоглед , но и жито и др. изнасят суровината, а получените продукти като олио и различни захарни изделия, продават тук многократно по-скъпо) (чували ли сте за банановите републики). На въпрос към един такъв "предприемач", добре де ако засаждате всяка година слънчоглед, няма ли да се изтощи земята след 5-6 години, отговорът бе поразителен: "Какво ми пука, нали ще си купя нова на ниска цена!"

9. отказът от български суверенитет - в момента България разчита почти изцяло на Еврофондове, тъй като няма нищо, което да зависи от държавата. Уж заради членството на България в ЕС, а в същност заради интересите на Франция и нейната държава-протеже Румъния в ядрената енергетика, бяха спрени 4 от реакторите на Козлодуй, които осигуряваха евтина и чиста енергия, а сега в енергийния сектор са хора като Христо Ковачки, наместили са се "американски инвеститори" в  централата AЕS Марица Изток (www.temanews.com/index.php ), за които правителството Костов договори българската държава да изкупува енергия на умопомрачително високи цени (токът от АЕЦ Козлодуй струва  15,79 лв./мгвтч.; токът от ТЕЦ Бобов дол и държавното Марица Изток 2 е между 62 и 65 лв., токът от Американската ТЕЦ Марица Изток 1 го купуваме на цена от 136 !!! лв/мгвтч.(www.youtube.com/watch , www.inter-view.info/2011/06/dkevr-ste-obiasni-kak-se-formira-cenata.html) (отново ни продават, нещо което ни принадлежи по право); тук следва да включим ветрогенераторни и соларни паркове на чужди фирми и т.н. , а същевременно ако обикновен български гражданин иска да си сложи такива панели, трябва да мине през хиляди бюрократични спънки ............

10. и пак прословутите кръгове от фирми, на които бе дадена възможност за строителството соларни, ветрови паркове и т.н., които продават на българските граждани нещо, което по право им принадлежи - електричество но десетократно или стократно по-скъпо. Създадени са изкуствени монополи за този или онзи срещу солидни комисионни. Горепосоченият господин, който уж бе осъден, но забележете условно, предпочете да внася украински въглища за ТЕЦ Варна, вместо да ползва въглищата от мините в Бобовдол, които да правят много по-евтин ток в ТЕЦ Бобов дол (today.actualno.com/news_377428.html)  Тук не бива да пропускаме неколкократните далавери с държавния резерв, особено от страна на ДПС, а също и министерството на бедствията и авариите (явно то ги е предизвиквало) на Емел Етем............

11. скандалните финансови машинации през 90-те години – източени са банките, в които хората са държали своите пари. Извършвани са машинации с курса долар-лев са ограбени спестяванията на гражданите (тук се включват фалитите на банки, деноминацията, куфарчетата, за които отдавна се говори, продажбата на държавните банки, особено ДСК).


12. "пенсионната реформа" обрекла България на колосална безработица и още по-жестока демографска криза и работа до живот за малкото "късметлии". (vane.blog.bg/politika/2010/10/25/socialnite-reformi-ili-tova-koeto-nito-edin-analizator-niama.625003)

13. множество случаи на предотвратима смърт на хора, след което няма никакви наказани и осъдени, като в редки случаи са подавани оставки - случаят с убитите полицаи в Люлин и министъра на вътрешните работи, който тогава си подаде оставката.
През всички тези години се случиха огромен брой трагедии, които аз мисля, че нарочно е чакано да се случат, защото има опрделена повтаряемост. Ето малка част от тях:

- последният случай в село Бисер (Харманлийско) и околността - със знанието на институциите, че 4 години този язовир е със пропукана стена, никой не си е мръднал пръста.......Как следва да определим това - като нещо случайно? Едва ли ..............Загинаха 10 души (
www.vesti.bg/index.phtml)

- трагедията във влака София-Кардам – изгарят 9 души (предотвратима, но отново никой не си помръдна пръста) (bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%80_%D0%B2%D1%8A%D0%B2_%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F_-_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BC)

- трагедията при Бакъджика на събора на тракийските дружества. Автобус с повредени спирачки, налетя върху неподозиращите минувачи и уби 16 души (dariknews.bg/view_article.php)

- трагедията със запалилия се автобус на автомагистрала Тракия – загинаха 8 души (news.ibox.bg/news/id_438928866)

- трагедията с кораба в Охридското езеро – удавиха се 15 души (българската държава не защити по никакъв начин правата на своите граждани и не поиска компенсации от Република Македония) (e-vestnik.bg/7059)

- трагедията с децата при река Лим, където отново поради нечия немарливост загинаха 12 български деца       (www.dnes.bg/obshtestvo/2009/04/04/tragediiata-v-lim-pet-godini-po-kysno.68860)

- трагедията с войниците, изгорели живи в камион през 1996г. на Околовръстното шосе в столицата – 14 души (novinar.bg/news/politikata-prepana-deloto-za-14-te-vojnicheta_MjMyMjszNQ==.html) (оказа се, че по шофьора на камиона е стреляно според една "конспиративна" теория)

- трагедията пред дискотека Индиго, когато бяха смазани и удушени от тълпата 7 деца и за която присъдите просто бяха подигравка (news.ibox.bg/comment/id_507752846), а за да е гаврата със смъртта им пълна, златните листенца от паметника им на мястото на трагедията бяха най-нагло откраднати!!!

- трагедията при наводнението от 2007г. в Цар Калоян – същата като случаят от с.Бисер – загиват 8 души и отново няма виновни, въпреки че два водоема, които е трябвало да се държат празни, за да поемат масите вода при  големи валежи в същност са се ползвали за рибарници (!)..................... (www.glasove.com/2007-g-nepravilno-eksploatirani-yazoviri-vinovni-za-navodnenieto-v-tsar-kaloyan-19121)

- трагедиите в мини Бобов дол, когато през 1999 г. след взривове в рудниците загиват 6 полицаи и пожарникари, а през 1997 загиват 11 миньори (bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0_%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%83%D1%80 , www.vesti.bg/index.phtml)

- трагедията при моста на р.Бяла, когато след катастрофа на автобус и камион с неизправни спирачки загиват 18 души (www.segabg.com/article.php)

- да не говорим за стотиците случаи на т.нар. лекарски грешки, които аз лично приравнявам с умишлени, тъй като в повечето случаи е на лице престъпно безхаберие и отварителна некомпетентност, които намират своя апогей в случая с починалата родилка Деяна Георгиева 

И още, и още, и още – все трагедии, които са били предотвратими и все трагедии, за които все се случва, че виновни няма или получават минимални наказания (както Цар Киро или Цвятко Барчовски например) ................. Ето това е резултата от „тихата” война, която се води срещу българския народ.

14. в своеобразната унищожитлена  класация следват стремежът на управляващите да подписват документи и спогодби  (най-често лобистки) без да се допитват до народа - нямаме нито един референдум от 23 години! Нямаше Референдум дали да признаем Република Македония (а решението еднолично и по най-скандалния начин бе взето от тогавашния министър председател Филип Димитров и президентът Жельо Желев); нямаше Референдум за даването на въздушното ни пространство за ударите на НАТО срещу братска Сърбия. Нямаше Референдуми за влизането ни в НАТО и ЕС, въпреки че социологическите изследвания показваха, че болшинството българи са против (и са били прави)
Не ни питаха за ГМО и пускането им в нашата природа, добре че хората се вдигнаха на протест (лошото е, че и до ден днешен нямаме лаборатория, която да следи дали в България влизат ГМО храни и продукти, благодарение на бившата министърка, а сега заместник министър на околната среда Евдокия Манева).
Не ни питаха, а тихомълком подписаха предварителния договор за Европейския финансов пакт (писал съм какво ще ни донесе той).
Не ни питаха за подписването на АСТА, а държаха подписването в тайна от НАС (тези които сме ги избрали да защитават нашите интереси).
Искаха и все още искат да подпишат концесии за добив на шистов газ.
Гласуваха на първо четене законът за горите, но искат да гласуват още лобистки поправки в стил "Цеко" и в закона за публично-частното партньорство и в закона за спорта - отново БЕЗ ДА НИ ПИТАТ. Започнаха процедура по приватизацията на ПЕЧЕЛИВШЕТО БДЖ "ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ" БЕЗ ДА НИ ПИТАТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НИЕ - ГРАЖДАНИТЕ СМЕ НЕГОВИТЕ ИСТИНСКИ СОБСТВЕНИЦИ!!!

15. Войната срещу българската природа
намира събирателния си образ в случаят от преди седмици със снимките на филмът "Непобедимите" в Деветашката пещера и "жертвоприношението" на стотици невинни защитени животни заради алчността на "инвеститорите" и няколко хора, взели подкупи. (bnt.bg/bg/news/view/65866 , bnt.bg/bg/news/view/65825)

Всичко, казано до тук насочва мислите ми в една посока, че наистина българските управници са обявили тиха война на българския народ (скоро може да стане съвсем видима и реална). И според мен тепърва маските ще бъдат свалени. Открита война е обявена и срещу българската природа ,  която обаче се съпротивлява и показва и на нас и на всички надменните и нагли типове, че няма да търпи повече някакви жалки душици да издевателстват върху нея. (справка – последните наводнения, унищожаването от морските вълни на мутренски заведения на плажовете в Поморие, Лозенец и др.)

Убеден съм, че обикновените български граждани започват да се пробуждат от дългия сън и  назряват същите събития, които се случват и се случиха в Близкия Изток и вероятно ще станат факт на много места в Европа и света. Според мен е  въпрос на време..... Единственият въпрос от изключително значение е да не се допусне в това движение да се намърдат хора от предните режими скришно и конспиративно да завземат властта, както това се случи в Египет и Либия. 
Според мен е назряло времето да отворим още по-широко очите си и да разберем тъжната истина - ние и през социализма и през последните 23 години нямахме възможност да избираме реална алтернатива. Налагаха ни се хора, с различна партиина принадлежност, но с общо минало и общо настояще (всички Костовци, Симеоновци, Станишевци, Лукановци, Борисовци, Стояновци, Първановци, Желевци и други ......... хубавци заслужават определено по някоя театрална  и кино награда за своите главни и поддържащи роли). Искрено се надявам бъдещето си всички те да изживяват далеч от България, както се случи с предишния исландски министър-председател, обявен за персона нон грата в родината си .............

Тагове:   България,   море,   Боровец,   магистрала,   Калоян,   влак,   езеро,   война,   държава,   Бисер,   Охридско,   НАТО,   Стоянов,   Желев,   трагедия,   АЕЦ,   наводнения,   филм,   народ,   Демокрация,   съюз,   курорт,   Министър,   министерство,   общество,   Арабска,   Исландия,   Станишев,   приватизация,   Кунева,   Манева,   Бобов дол,   София,   соларни,   автобус,   САЩ,   Симеон,   село,   Борисов,   Бойко,   българска,   европейски,   банки,   Банско,   Бакърджиев,   грешка,   банка,   природа,   ТЕЦ,   Дянков,   протести,   пари,   Иван,   Първанов,   пролет,   лекарска,   полицаи,   кражба,   Комунизъм,   Костов,   Трайчо,   Площи,   гражданска,   Пампорово,   Сергей,   Бяла,   Велчев,   жельо,   пробуждане,   паркове,   инвеститор,   траур,   Зелени,   автомагистрала,   умишлено,   Ковачки,   Цеко,   Кардам,   Индиго,   акта,   Паси,   Емел,   етем,   страшно,   целенасочено,   колосална,   Лим,   ACTA,   бакъджика,   деветашка,   евдокия,


Гласувай:
5
01. анонимен - И? Има ли някой да не го знае това? ...
11.02.2012 16:43
И?
Има ли някой да не го знае това? Какво ми правите констатации, решение трябва!!!
цитирай
2. medyto - БРАВО - много добре написано. Ето ...
11.02.2012 17:13
БРАВО - много добре написано.
Ето началото на нещо, което ми се искаше да направя отдавна - а именно, да събера на едно място безобразията извършвани у нас след настъпването на "демокрацията".
Естественно, изброеното не е пълно. Не е споменато нищо за:
!. унищожението на "Строителни войски", където по-голямата част от малцинството получаваше занаят и можеше с труд, а не с кражба, да изкарва прехраната си;
2. Унищожаването на ЗАО-Плевен с линиите за леене с противоналягане по метода на ак. Ангел Балевси ;
3. Унищожаването на Линиите за радиално коване и непрекъснато леене в завод Стомана (по-старо му "Благой Попов" и цех "Мир") в Перник
.......................... и много други.
Нищо не е казано за закриването на училища и болници
............... и още, и още, и още.
НО МЕ ВПЕЧЕТЛЯВА И ДРУГО
НИКАКЪВ КОМЕНТАР КЪМ СТАТИЯТА (до момента).
Български народе, сляп ли си, глух ли си и не виждаш ли, че децата ти ще бъдат малограмотни, бедни и живеещи в съсипана природа ?
Или си мислиш. като една моя познаиа "те моите ще следват в чужбина и няма да се връщат - какво ме интересува какво става тук ?"
цитирай
3. vane - И? Има ли някой да не го знае това? ...
13.02.2012 11:27
анонимен написа:
И?
Има ли някой да не го знае това? Какво ми правите констатации, решение трябва!!!
Хммм, очевидно има. Много хора още живеят в заблуда. Относно идеите - аз по принцип имам и давам своите, където мога, но без да имаш медия, която да те пропагаднира е доста трудно. Освен това машината на властта прави всичко по силите си, за да ни приспи и да потуши общественото недоволство...... Нещата ще получат малко по-малко, докато стане натрупване и след това, когато вълната се надигне, няма да има какво да я спре.
цитирай
4. vane - БРАВО. . . . . . . . . . Благодаря, под ...
13.02.2012 11:30
medyto написа:
БРАВО..........

Благодаря, под моите статии почти липсват коментари, но това не ме притеснява, аз пиша, за да съм удовлетворен, че съм го казал. От там насетне, всеки трябва да си предцени. А относно непълнотите - разбира се, аз съм извадил само нещата, с които съм запознат. Безумията и унищожението е поголовно и списъкът е невероятно дълъг. Относно болниците и училищата - също ........
цитирай
5. zaw12929 - Поздравления за постинга! и въп...
16.02.2012 17:34
Поздравления за постинга! и въпрос: на вас кой ви плаща, че да спъвате развитието на България , като туристическа страна ?!
цитирай
6. vane - Поздравления за постинга! и въп...
17.02.2012 13:09
zaw12929 написа:
Поздравления за постинга! и въпрос: на вас кой ви плаща, че да спъвате развитието на България , като туристическа страна ?!

Явно на вас някой ви плаща, за да правите протести от 150 човека. Вие сте антибългари, вие не разбирате, че после вас ви чакат мизериите (освен нас, които искаме чиста природа). Вие няма да имате чиста вода, вас ви чакат свлачища. Освен това в Сапарева Баня, Дупница Банско живеят над 15000 души. Каква извадка са 150 души? Бих искал да направим експеримент да попитаме болшинството местни хора какво мислят по въпроса? Вашите плакати бяха направени на цветен принтер като от рекламна агенция, плакатите на протестиращите за спасение на Витоша и българските планини бяха направени на ръка, защото всеки от дошлите знае за какво се бори. Вие знаете ли за какво се борите?
цитирай
7. анонимен - смърт за предателите и родоотстъпниците!!!
01.05.2012 21:09
Браво на автора!!! Аз не мога да разбера, как може да съществуват "хора", които си мислят, че последиците от това което творят ще им се разминат...няма значение, че на някои, децата им живеят и учат в чужбина-и те не са защитени, и "суперсилите" ще закъсат в най-скоро време, ама ние поне сме свикнали на лошо, а на тях няма да им се вярва!!! Тия пари къде ламтите за тях, няма да има къде да ги харчите ей!!! Ненаядоха се някои хора, продават ни за стотинки.....свещи да си купят с тях!!!
цитирай
8. анонимен - Браво!
14.06.2012 00:26
Отдавна си блъскам главата за ясно и просто формулиране на проблема, защото посочените горе безобразия, са само следствия. Ние не можем да се борим с всичките простотии... просто физически е невъзможно. Трябва да се елиминира причината да има безобразия. Засега не мога да стигна до простичко обяснение... но като една от основните причини се очертава липсата ни на морал, пълната апатия и липсата на желание за информиране и изграждане на собствено мнение. Нямам друго обяснение няколко хиляди човека да разсипват цяла държава по очеваден начин, а няколко милиона да си траят, да блъскат цял ден, като луди, а накрая да изливат агресията си един срещу друг.
цитирай
9. анонимен - Нашата действителност
14.06.2012 10:47
Много е тъжно, защото фактите отговарят на истината. Към всичко посочено може да се добави и случващото се във Варна. Корупцията и срастването на местната управа с всемогъщия корпоративен интерес, както и подкрепата на централната власт водят до целенасочено унищожаване на Морската градина, най-голямата гордост на варненци. Създадена преди повече от столетие от Антон Новак, разширявана в последствие, днес Морската се урбанизира! 62% от територията на парка се обявяват за не-парк, като манипулира общественото мнение, че местност "Салтанат" никога не е била част от приморския парк. А фактите сочат противното. Дълъг процес, който тече отдавна...пак за унищожаването на природата и на българите.
цитирай
10. анонимен - повече от всягкога българите тр...
15.06.2012 00:43
повече от всягкога българите трябва да се обединим и да ги изметем
цитирай
11. анонимен - MINIO UISHIBA
04.07.2012 12:44
a hubiu picsecs no kaji koi e vinoven luci ludmila gay jivkova ili s drygi dumi lili ivNOVA S KKLKATA I GAYOVE ,IZV SE NO S ZMIA KAT NEA SAMO ZMII MOI SA BIAT I GAYOVE VUADIA HA BRASNATATA TYRBANLÇIKA ALI E I MUSULMANKA?NE NAM JENI S TAKAZ ZMIA KAK SE BORI I PRIBLIJENITE I POLITICI GAYOVE?VII STE PATILI MOITE MOMIVCETA UJ AMERIKA SVOBODNA AZ ZATORENI DA PROSTITUIRAT V NACISKO RANCO ZA ZAICETA UJ AGENKI NA FBR I CRU A PROSTITUKI DS PROMITI MOAZACI I PROPADNAL JIVOT ,KAJETE KOI E VINOVE ,VALKO GAI VALKOV KIRO CIGANETE BORKO SIMONA 2RA CVE SPRINCOVE I PRINCESI ROMANSKI TE ROMSKI I DA NE ZABRAYA ADRIANI ANDRECSHKO BRUSA LEE I TOI RE OT SWEEDICS TE SWETUCS GAY MAFITA A NACALNIKA DE HITLER PREOBRAZEN KAT JENA IZIBETA 2RA NALI DEDO UISHIBA MU REZNA UA BE ZTUI I NE MU TREA A ANG GAYOVE I LORDOVE DA NE REVAT TEI IM SA PADA NEAM RABOTA PRI VAS TRAVERSI:p.
цитирай
12. анонимен - MINIO UISHIBA
04.07.2012 12:49
PRAV SI DEDO ULANOV NEA NENAKAZANO DOBRO I AKO NAISTINA BECSE IZTREBIL TEZ ROMANOVI S CERNIA RAZPUTIN TAZ ZARAZA NEACSE DA YA IMA KAT HACSKITE ,NO TAK E KOT TREALO DA SE SLUCI SE SLUCILO ,ISGUR TI SIIZMISLIL PATIA KAM ADA E OSEIAN S DOBRI NAMERNIA A KAM RYA S TRANI ,E AZ SAMO TRANI TRKAM HAI DALI SAM ZA RAYA:p.
цитирай
13. анонимен - MINIO UISHIBA
04.07.2012 12:55
KOIE HICO DARTA PEDERIRO DART MINIO S NEGO LI PRIHME HARAJA NA KOSTA KOITO PRAI SVIRKI POD MOSTA DEDO MU LI E DARTA ILUMINAT GAY BEZUEV HICHKOK?
цитирай
14. анонимен - вече е късно
28.08.2012 20:22
това което не искате да видите всички тук,включително автора на статията,е че това отдавна не са българи,а западни клонинги,механизми за разруха и унищожение,които послушно изпълняват смъртоносните си програми.Те никога няма доброволно да престанат,а и масовото психиране с лъчи и отрови дезорганизира и деактивира не само нашия народ и прокарва пътя им към нов световен ад.Ние вече сме на страната на САЩ в предстоящата война и сме продадени без да ни пита никой.Ако не въстанем -ще ни убият по един начин.Ако въстанем -по друг.Избирайте...Но което и да предпочетете поне преди смъртта си имайте малко достойнство и не наричайте управляващата гнус с думата *българин*
цитирай
15. aip55 - това което не искате да видите вс...
26.05.2013 19:00
анонимен написа:
това което не искате да видите всички тук,включително автора на статията,е че това отдавна не са българи,а западни клонинги,механизми за разруха и унищожение,които послушно изпълняват смъртоносните си програми.Те никога няма доброволно да престанат,а и масовото психиране с лъчи и отрови дезорганизира и деактивира не само нашия народ и прокарва пътя им към нов световен ад.Ние вече сме на страната на САЩ в предстоящата война и сме продадени без да ни пита никой.Ако не въстанем -ще ни убият по един начин.Ако въстанем -по друг.Избирайте...Но което и да предпочетете поне преди смъртта си имайте малко достойнство и не наричайте управляващата гнус с думата *българин*

Поздравления Анонимен! Добър логически завършек ма мисълта ти. Трябва по често да се явяваш пред нас с мислите ти! Бъди жив и здрав.....
цитирай
16. medyto - И сега какво ?
27.05.2013 12:39
И сега - какво ?
Анонимен 15 (пък и за всички други), народа се вдигна, имаше протести, имаше манифестации и викове, скандирания и всичко необходимо за да се покаже народния гняв и воля. Ставаше дума за ЦЕНАТА НА ТОКА И СМЕТКИТЕ ЗА ТОК.
Но скандиранията "долу ЧЕЗ" преминаха в "долу правителството"
РЕЗУЛТАТА - падане на правителството и нови избори - това ли беше желанието на протестиращите ? Не, разбира се. Беше съвсем друго. МИЛИ НАРОДЕ - ПАК ТЕ МАНИПУЛИРАХА или казано по нашенски - пак те пре**аха.
Е, добре - имаше избори. И КАКВО ОТ ТОВА. В парламента са същите мутри. Да виждате нещо ново (нови лица) по върховете на парламента ?? НЕ. Стана тя както е казал народа "стани ти, за да седна аз". Още едно пре**аване на народа.
Мили народе, кога и как ще променим нещата ?
Кажи ти - аз съм безмълвен и безидеен по въпроса.
1. С протести - не става.
2. С улични протести - не става.
3. С нови избори - не става
Е, кажете ми тогава КАК.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vane
Категория: Лични дневници
Прочетен: 509700
Постинги: 102
Коментари: 198
Гласове: 224
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31